KADROMUZ

Ali MURAT - Okul Müdürü

25.06.1963 Tarihinde Yozgat Merkez Evci Köyünde doğmuştur.İlkokulu Yozgat Merkez Evci Köyünde,Ortaokulu Yozgat İstiklal Ortaokulunda,Liseyi Yozgat Lisesinde okumuştur.Ankara Gazi Üniversitesi Bolu Eğitim Yüksekokulundan mezun olmuştur.Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakultesi Türkçe Öğretmenliğinde Lisans tamamlamıştır. TEFBİS Semineri,TKYS Semineri,KBS Taşınır Uygulamaları Sistemi Semineri,Okul Yöneticileri Uzaktan Eğitim Proğramı,Eğitimde Fatih Projesi Teknoloji ve Liderlik Forumu Kursu,İlköğretim Kurumları Standartları Eğitim Semineri,Okullarda Toplu Beslenme Eğitimi Semineri,Özel Eğitim Semineri sabahcı gurup,Power Point Sunum Hazırlama Semineri,Bilgisayar Donanım Semineri,Toplam Kalite Yönetimi Sem.Grafik Tasarım Kursu (Photoshop) kurslarına katılmıştır.Temel Bilişim Teknolojileri Eğitimi,Bilgi ve Sistem Güvenliği Eğitimi,4+4+4 Bilgilendirme Eğitimi ,SBS ve PYBS Yönetici Eğitimini almıştır.20/11/2012 tarihinde Yavuz Selim İlkokulu Müdürü olarak atanmış  ve 23/06/2020 tarihine kadar bu görevi gerçekleştirmiştir.bu süre zarfında kurum olarak "Beyaz Bayrak","En Çevreci Okul Birinciliği" ve "En Çevreci Okul İkinciliği","Çevre Beratı" ödülleri alınmıştır.

23/06/2020 tarihinde Bahçeşehir Şehit Mehmet Armağan ALPER İlkokulu, okul müdürlüğüne atanmıştır.Evli ve 3 çocuk babasıdır.

E-Posta