Bahçeşehir Şehit Mehmet Armağan Alper İlkokulu
Bahçeşehir Mahallesi. Şehit Turgut OCAK Caddesi.1.Çınar Sokak No 7 Merkez/YOZGAT

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine karşı sorumluluklarını bilen, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

NORMAL

4.2 km